BB BUILDER GEL представяне в СОФИЯ

BB BUILDER GEL представяне в СОФИЯ

дата: 31-10-2018

Най-новото попълнение в портфолиото на професионалните продукти за маникюр the BLACK BOTTLE, заслужава паметно официално представяне! 

Изграждащите гелове и 3D геловете на марката ще бъдат презентирани на 30 НОЕМВРИ, от 12:00ч., в ивент център SOHO Sofia (ул. Искър 4, зад Централна баня).
Събитието ще се състои от две части - коктейл с почерпки и изненади, които не са за изпускане и семинар с демонстрации от страна на PhD мастър преподавател Диана Спасова.

✔ ЗА УЧАСТИЕ В СЪБИТИЕТО Е НЕОБХОДИМО ЗАКУПУВАНЕТО НА БИЛЕТ НА СТОЙНОСТ 30 ЛЕВА, срещу който в деня на ивента ще получите продукти на стойност над 100лв! (pH регулатор на марката, база, топ и 1 брой изграждащ гел) ✔
Билетите могат да бъдат закупени на място в нашия шоурум (София, ул. Тодор Каблешков 53, над ресторант HAPPY, офис 66) или от търговските ни представители! За контакт на търговски представител, молим, пишете ни съобщение на страницата.

Дрескод: Черно, разбира се 

⚠Билет за събитието ще могат да закупят само професионални маникюристи!
⚠Тhe BLACK BOTTLE няма да компенсира гостите, които са закупили билет, но не са присъствали на събитието. Те губят правото да получат продуктите от подаръка си.

Назад към новините

top