Курс "5  форми с вграден френски"

Курс "5 форми с вграден френски"

Период на провеждане: 24.04.2023 - 25.04.2023

Курсът „5 форми с вграден френски“ е най-новото ни и толкова желано и очаквано обучение, с PhD Мастър преподавател Диана Спасова.
Взимайки участие в него ще се научите да ваете до съвършенство 5-те от най-обичаните и популярни форми, които можете да имплементирате в ежедневната си, салонна работа. Ще усвоите правилното поставяне на форма с изрязване на формата, в зависимост от вида и растежа на естествения нокът. Също така ще усвоите техниката за изграждане и удължаване на перфектното нокътно легло, с преливка от 2 цвята в зависимост от дължината и формата.
 
Курсът ще се проведе в два последователни дни - 24.04 и 25.04.2023г. и е подходящ за работещи маникюристи, които имат опит в изграждането. Набляга се на поставянето на форма за изграждане, при различен растеж на естествения нокът. Обръща се внимание на правилното изрязване и поставяне на формата и спецификите при техниките на пилене. Ще научите кои са основните грешки при изграждането и как да не се допускат.
 
5те форми са:
1. Готически бадем
2. Мек квадрат
3. Квадрат
4. Руски бадем
5. Бадем
 
Материалите за работа са включени в цената на курса. Необходимо е да си водите модел - един и същи човек и в двата дни. Работи се с наш продукт – the BLACK BOTTLE Premium Gel.
 
Желателно е да си носите следните неща:
- Ножичка за рязане на форми
- Ножичка или клещи за кутикули
- Четка за полигел/акригел
- Тънка четка за рисуване с гел боя
- Четка за прах
- Ел.пила /не е задължително/ и накрайници за кутикули, скъсяване на дължина и сваляне на материал
- Буферна пила 100/180
- Пила грит 180/180 – 2 броя
- Избутвач за кутикули 
 
 
*За допълнителни въпроси и записвания - обадете се на посочения телефон на банера.


top